E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Thee Workshops

Tea around the world

Over de hele wereld worden allerlei verschillende soorten thee gedronken. In deze thee workshop gaan we je meenemen in deze wondere wereld van thee. Je zult wat gaan leren over 6 verschillende thee-klasses, die we uiteraard ook zullen gaan proeven. Ook gaan we je het verschil leren tussen thee en tisane. Wil je hier alvast meer over lezen, bekijk dan eens onze blog: Thee of Tisane? Uiteraard zullen we deze theorie aanvullen met wat leuke praktijk, we gaan namelijk verschillende soorten thee proeven en zetten. Welk soort water kun je bijvoorbeeld het beste gebruiken en hoe lang moet de thee ‘trekken’ om de gewenste smaak te creëren?

Heb je tijdens deze workshop jouw favoriete thee of tisane smaak ontdekt? De smaken die je gaat proeven hebben wij ook in de verkoop. Bekijk hier welke losse thee wij verkopen. Deze zijn verkrijgbaar in een mooi blikje, of als navulling voor een blik dat je thuis al hebt. Naast de standaard smaken zoals Earl Grey, Rooibos en Groene thee, bieden wij ook een aantal verrassende Tisanes als melanges aan. Ben je een echte liefhebber van thee? Vraag dan eens naar onze Solis Tea Kettle, een temperatuur-instelbare waterkoker.

Benieuwd naar onze thee workshops en wanneer je deze kunt volgen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6-57548484 of stuur een e-mail naar info@all-about-coffee.nl

Wij bieden onze workshops aan voor zowel een klein als een groot gezelschap, dus kom lekker langs met je vriend of vriendin, familie, maar ook als vriendenuitje of bedrijfsuitje. 

Nieuwsgierig naar wat mensen van onze workshops vonden? Hier kun je referenties lezen van verschillende van onze klanten.

Deze thee workshop duurt zo’n 2,5 uur en kost €42,50 p.p. 

 

Agenda thee workshops

Hieronder vind je alle workshops die wij al ingepland hebben staan in Baarle-Nassau. Neem contact met ons op als je een thee workshop op een nieuwe datum in wilt plannen, of als je wilt weten hoeveel plaatsen er nog vrij zijn in de geplande workshops.