E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Referenties

Benieuwd geworden hoe het is om met ons samen te werken? In onderstaande referenties vertellen onze klanten hoe onze samenwerking verlopen is en hoe zij onze workshops of trainingen ervaren hebben. Meer vragen? Neem contact met ons op.

5/5

BAS VAN HAAREN REVIEW ALL ABOUT COFFEE AND TEA

Ik ben werkzaam in de branche van Italiaans ijs. Uit interesse en vakverdieping ging ik op zoek naar een cursus in koffie en thee. Al snel kwam ik bij Susanne terecht die niet ver van mijn woonplaats vandaan de cursussen verzorgt. Het leuke aan de cursussen vond ik dat de invulling zo goed als vrij is. Susanne behandelt exact de onderwerpen waar je om vraagt met de benodigde theorie en praktijk.

Zeker de module thee is zeer leuk en verrassend; zeker de moeite waard. Het is interessant om te leren hoe divers de wereld van thee is.

Latte art is zeker ook interessant en de meest praktische module. Het is niet gemakkelijk, maar met de tips en trucks van Susanne lukte het (na een hoop oefenen) toch. Ik raad de cursussen bij Susanne zeker aan. Mij heeft het exact gebracht wat ik zocht.

Bas van Haaren, Gelato Consulting

5/5

Op 19 januari 2019 werden we hartelijk ontvangen in het koffie-atelier te Baarle-Nassau. Alles wat we nodig hadden om de perfecte cappuccino of latte te maken was aanwezig. We startten deze workshop uiteraard met het proeven van deze kwaliteitskoffie. Ik moest het meteen toegeven, dit beviel me zéér goed! Tijdens dit kopje kregen we de nodige uitleg over de machines. Er stond een professioneel koffiemachine en koffiemolen klaar voor gebruik. We vervolgden deze workshop uiteraard aan de koffiemachine zelf. De eerste koffiebonen werden gemalen en afgestreken, de juiste kopjes werden uitgezocht en vervolgens in geschonken met deze leut. Elke stap werd uitgebreid uitgelegd en begeleid door de barista van All About Coffee and Tea! Oefening baart kunst! Zo gaat het ook tijdens deze workshop. Hoe vaker je het oefent, hoe beter je erin wordt. Je leert tijdens hun workshops met topklasse apparatuur werken. De vakkundige uitleg en kwaliteitsproducten maken deze ervaring compleet! Mij hebben ze alvast enorm vooruit geholpen en zien ze zeker nog terug!

– Nikki, Proefmee –

5/5

ALL ABOUT COFFEE AND TEA theepakketjeVorig jaar heb ik als eindejaarscadeau voor mijn klanten thee- en chocoladepakketjes gekocht bij All About Coffee & Tea! Een leuk gevuld zakje met ofwel 3 blokjes chocolade voor chocolademelk of een zakje verse thee met een thee-eitje erbij.  De thee is overheerlijk. Goede en nette levering en een super product. Klanten waren heel blij met dit cadeautje.

– Amber’s Nailstore –

5/5
5/5

Marche Hoezee - All about coffee and teaCoffee on Wheels is steeds het kloppend hart van onze vrolijke creatieve markt Marché Hoezee.  De heerlijke zwarte koffie voor Julie en romige cappuccino voor Eva geven ons in de morgen de boost die we nodig hebben om de altijd gezellige maar doorgaans ook wel lange en zware dag door te komen.

De Piaggo is tegelijk een leuke eyecatcher.
Bij de koffie komt ook een glimlach of als nodig een waarschuwing voor de hete drank. Kortom, een barista die haar vak verstaat. 

Julie en Eva, organisatie Marché Hoezee Breda

5/5

Voor de lekkerste koffie en cappuccino moet u bij Coffee on Wheels zijn! Cookaholics heeft al meerdere malen met Susanne samen gewerkt op diverse evenementen. De espressobar heeft een super leuke uitstraling en is een toevoeging op ieder event. Daarnaast is de samenwerking altijd prettig en denkt Susanne graag met je mee.

– Cookaholics –

5/5

Sinds een jaar of vijf maken wij dankbaar gebruik van Coffee on Wheels. Bij het Italiaanse life style product (Ducati) waar wij dealer van zijn mag een superieure espresso of cappuccino niet ontbreken. Dus bij onze evenementen is Susanne present om onze “verwende” Italiofiel van het zwarte goud te voorzien.

– Moto Puro –

5/5

Voor een van mijn opdrachtgevers hebben wij een open dag mogen
organiseren. Hiervoor hebben wij ook Coffee on Wheels ingezet. Suustival heeft prettig samengewerkt met Coffee on Wheels Baarle-Nassau. Zeer flexibel en aan 1 woord genoeg als iets tussendoor geregeld moest worden.

Dank je voor de leuke samenwerking!
Suustival

All About Coffee & Tea op Instagram