E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Open Monumentendag

Open Monumentendag

Afgelopen weekend stonden we, net als voorgaande jaren, tijdens de Open Monumentendag op de Oude Buisse Heide. 

Een prachtig landgoed, waar verscholen tussen de bossen 3 authentieke gebouwen zijn te vinden: De Angorahoeve, De Herenkamer en Het Atelier. De Angorahoeve is het voormalig zomerverblijf van kunstenaarsechtpaar Henriette en Richard Roland Holst. De Herenkamer is een voormalig jachthuis en in Het Atelier werd voornamelijk door Richard gewerkt.
Rondom de gebouwen is een wandeling uitgezet, langs deze wandeling kun je enkele gedichten van Henriette Roland Holst lezen.

 

Open Monumentendag All About Coffee

 

Tijdens de Open Monumentendag worden de gebouwen door Natuurmonumenten opengesteld voor bezoekers. Tijdens de bezichtiging of na een wandeling kan men dan bij ons terecht voor een kopje koffie of thee. Catering “Proef op de Som” zorgt voor iets lekkers waardoor we na al die jaren inmiddels al “Duo Koffie&Koek” worden genoemd. Je kunt hier in een prachtige omgeving op je gemak genieten van de rust en de natuur.

Het grote voordeel van werken op locatie is dat we op de mooiste, verrassendste en meest bijzondere locaties komen. ’s Morgens vroeg is het dan nog heerlijk rustig, kun je de mooiste foto’s maken en genieten we van onze eerste cappuccino.

Wilt u ons inzetten op een andere locatie tijdens Open Monumentendag? We hebben meerdere mobiele koffie-opstellingen tot onze beschikking.

Interesse in “Duo Koffie&Koek” op uw open dag, evenement, bruiloft of bedrijfsfeest? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!