E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Mobiele Espressobar

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verwennen met de lekkerste koffiespecialiteiten en verse thee? Maak dan eens gebruik van onze mobiele espressobar!

Afhankelijk van uw voorkeur zetten we onze Italiaanse Piaggio, Oud-Hollandsche koffie bakfiets of mobiele koffiebar in op uw evenement, bedrijfsfeest, beursstand of open dag. Naast deze zakelijke gelegenheden zijn wij met onze mobiele espressobar ook inzetbaar op uw privé-feest zoals een bruiloft, verjaardag of babyborrel. Ter plekke bereiden we onbeperkt koffiespecialiteiten als espresso, doppio, americano, cortado, cappuccino, latte macchiato en flat white. Daarnaast schenken we Dilmah thee uit Sri Lanka of kunt u kiezen voor luxe, losse thee in smaken als Rooibos Limoen-Gember, Earl Grey, Zonnemelange Kruidenthee of Groene Jasmijnthee. De losse thee bereiden we met onze samowar, een authentieke theeketel, voor de echte theebeleving!

Italiaanse Piaggio koffie op locatie

Onze piaggio is dé perfecte Italiaanse beleving voor uw evenement. De piaggio is geschikt voor evenementen en partijen die buiten plaatsvinden maar kan door een dubbele deur ook prima naar binnen. Door zijn authentieke uitstraling zorgt de piaggio voor een echt Italiaanse sfeer en koffiebeleving.

Oud-Hollandsche mobiele koffie bakfiets

Onze espresso-bakfiets heeft een compleet andere uitstraling en wordt vaak ingezet bij feesten of bruiloften in een grote tuin, wijngaard of waar een landelijke uitstraling gewenst is. We staan met de bakfiets ook regelmatig op beurzen omdat in sommige beursgebouwen geen gemotoriseerde voertuigen binnen mogen. Daarnaast kun je over de bakfiets heen kijken, wat een ruimtelijker effect geeft.

Mobiele koffiebar

Als laatste optie bieden wij onze verrijdbare koffiebar op locatie aan. Wilt u graag uw gasten binnen ontvangen met vers bereide koffiespecialiteiten en thee maar beschikt de ruimte niet over een dubbele deur? Dan is deze verrijdbare bar een mogelijkheid, aangezien deze door een enkele deur past. Ook op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is of de koffiebar aan moet sluiten op een bestaande bar is deze optie zeer geschikt.

Wilt u geen koffie maar alleen thee? 
Dan breiden we het aantal theesoorten uit naar 9 verrassende smaken!

Om uw koffie- en theebeleving compleet te maken kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment brownies, Italiaanse cannoli en cantuccini, macarons en petit-fours. Ook wanneer u de koffie en thee onderdeel uit wilt laten maken van een lekkere Italiaanse lunch kunnen we dit verzorgen.

Onze mobiele espressobar maakt deel uit van CasaBarista.