E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Marché Hoezee!

Zondagmorgen vroeg, de stad Breda ontwaakt langzaam. In de Sint Janstraat en op het binnenplein van de Nieuwe Veste is echter al volop bedrijvigheid: kraampjes worden opgebouwd, vrolijke vlaggetjes opgehangen, iedereen wenst elkaar een vrolijk “Goedemorgen!” en komt bij ons langs voor de eerste cappuccino of koffie van vandaag. Het is weer een nieuwe editie van Marché Hoezee, een -zoals de organisatie het zelf omschrijft-: “vrolijke markt met creatieve makers, culturele doeners, vernuftige vinders en andere ambachtslui.”

In 2017 is Marché Hoezee gestart en we mogen ons inmiddels met onze mobiele espressobar een van de vaste deelnemers noemen. Het is hier altijd gezellig en een feest om onze koffie en thee te mogen schenken. Deelnemers zijn vrolijk, enthousiast en bieden de meest verrassende en originele producten aan, bezoekers zijn vaak verbaasd over zoveel leuks en bijzonders op deze markt. Een vrouw die toevallig langs kwam lopen bestelt een latte macchiato, gaat rustig op het terras zitten en geniet duidelijk van alles wat er te zien en te beleven is. Met een “volgende keer kom ik zeker weer!” vervolgt ze haar weg langs kraampjes met streekproducten, handgemaakte babykleertjes en sieraden, brocante en tassen. Letterlijk voor ieder wat wils.

Nieuwsgierig geworden naar Marché Hoezee? 30 juni en 8 september zijn de volgende edities en wij zijn er natuurlijk ook weer bij met onze Italiaanse koffiespecialiteiten, thee en chocolademelk!

We zien je graag in de Sint Janstraat / binnenplein Nieuwe Veste. Tot dan!