E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Latte Art Workshops

Je gaat een lekkere cappuccino drinken in je favoriete restaurant. Het eerste wat je opvalt is het prachtige figuurtje dat de barista in jouw cappuccino heeft gemaakt. De ene keer een hartje, dan een boompje, elke keer maakt ze wat moois voor je. Wil je nou zelf ook leren hoe je deze latte art maakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij geven latte art workshops in Baarle-Nassau, Noord-Brabant, waarbij je volop de kans krijgt om te oefenen op het maken van de mooiste latte art.

In onze latte art workshops draait alles om het perfecte melkschuim, dus dit is ook waar we onze workshop mee zullen starten. Hoe krijg je het perfecte melkschuim op jouw cappuccino, in plaats van dat het direct inzakt? Als je deze basis onder de knie hebt, en je de perfecte cappuccino kunt schenken, gaan wij door naar de figuurtjes. We laten je zien hoe je een hartje of rosetta schenkt, waarna je ruim de tijd krijgt om hier zelf op te oefenen. Gedurende de latte art workshop geven we je tips, kijken we mee of doen we het nog een keertje extra voor je voor. 

Benieuwd naar onze latte art workshop en wanneer je deze kunt volgen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6-57548484 of stuur een e-mail naar info@all-about-coffee.nl

Wij bieden onze workshops aan voor zowel een klein als een groot gezelschap, dus kom lekker langs met je vriend of vriendin, familie, maar ook als vriendenuitje of bedrijfsuitje. 

Nieuwsgierig naar wat mensen van onze workshops vonden? Hier kun je referenties lezen van verschillende van onze klanten.

Deze workshop duurt zo’n 2,5 uur en kost €69,00 p.p. 

Agenda latte art workshops

Hieronder vind je alle workshops die wij al ingepland hebben staan in Baarle-Nassau. Neem contact met ons op als je een latte art workshop op een nieuwe datum in wilt plannen, of als je wilt weten hoeveel plaatsen er nog vrij zijn in de geplande workshops.