E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Koffie Workshops

Latte Art Workshop

In deze latte art workshop draait alles om het perfecte melkschuim dus we gaan eerst aan de slag om dat goed voor elkaar te krijgen. Lukt het om goed melkschuim te maken en een cappuccino te schenken? Dan gaan we door naar de figuurtjes! We laten je zien hoe je een hartje of rosetta schenkt en je hebt daarna ruim de tijd om dit zelf te oefenen waarbij we meekijken, tips geven of nog een keer voordoen. Dit is een koffie workshop waarbij je veel zelf doet en volop kunt oefenen en proberen.
Duur: 2,5 uur.
Prijs: € 69.00 p.p.

Basis Barista Workshop

In deze workshop leer je meer over de herkomst van koffie, de Italiaanse koffiekaart en ga je zelf aan de slag op de espressomachine om een lekkere espresso te zetten en melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino!  Een gezellige koffie workshop waarbij je zelf veel kunt doen en proeven.
Duur: 2 uur.
Prijs: € 49.00 p.p.

Basis Barista Workshop inclusief techniek molen afstellen

Een espressomachine gekocht voor thuis maar nog moeite om er lekkere koffie uit te krijgen? We leren je hoe je de bonenmaler het beste af kunt stellen, hoe je de smaak van de koffie kunt bepalen en op welke manier je het beste met je espressomachine kunt werken. Daarnaast komt natuurlijk het melk opschuimen voor een goede cappuccino of latte macchiato aan bod. Je mag je eigen machine of bonenmaler meenemen zodat je kunt werken op je eigen apparaat. Indien gewenst kan deze koffie workshop ook privé bij je thuis gegeven worden.
Duur: 2,5 uur.
Prijs: € 59.00 p.p.

Slow Coffee Workshop

In deze koffie workshop geen espressomachine maar we gaan werken met de french press, chemex en de V60! Je zult verschillende smaken proeven terwijl we toch dezelfde koffie gebruiken.
Deze zetmethodes zijn erg geschikt om thuis koffie mee te maken. Laat je verrassen!
Duur: 2 uur.
Prijs: € 49.00 p.p.

Coffee around the world

We gaan verder in op de herkomst van koffie en wat er allemaal gebeurd tussen het plukken van de koffiebes en het zetten van je dagelijks kopje koffie. We laten single estate-koffiebonen en melanges uit verschillende landen proeven en bereiden deze op verschillende zetwijzes.
Uit welk land komt jouw favoriete koffie?
Duur: 2,5 uur.
Prijs: € 49.00 p.p.

Tea around the world

In deze thee workshop nemen we je mee in de wereld van thee. Je leert over de 6 verschillende thee-klasses, het verschil tussen thee en tisane, welk water te gebruiken en we gaan uiteraard samen veel thee zetten en proeven. Ga mee op wereldreis door het proeven van diverse theesoorten!
Duur: 2,5 uur.
Prijs: € 42.50 p.p.

Heeft u interesse om een workshop, lezing of gastles te geven in onze ruimte? Zoekt u een vergaderruimte met goede koffie, thee en lunch of in combinatie met één van onze workshops? Neem vrijblijvend contact met ons op!

In samenwerking met Georgie’s Cakes:

 

Workshop “Taart Decoreren”

Tijdens deze workshop leer je hoe je een taart moet vullen, afsmeren, bekleden met fondant en vervolgens versieren naar eigen wens. Na afloop neem je de zelfgemaakte taart mee naar huis.
Duur: 2,5 uur. Minimaal aantal deelnemers: 4
Prijs: € 45 p.p.

Taart Decoreren ouder-kind

Heb je een kleine banketbakker in huis? Dan is deze speciale “ouder-kind” workshop echt iets voor jullie! Samen met je zoon of dochter (of oma-kleinzoon, tante-nichtje) ga je 2 taarten vullen en decoreren. Wie maakt de mooiste en lekkerste taart? De taarten mogen na afloop natuurlijk mee naar huis!
Duur: 3 uur. Minimaal aantal deelnemers: 2 duo’s (volwassene-kind).
Prijs: volwassene € 45 p.p. – kind  € 15 p.p.

 

Georgie’s Cakes verzorgt ook kinderfeestjes waarbij iedereen een eigen boltaartje decoreert. Bij interesse of reserveren kunt u het contactformulier invullen.

workshops