E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Barista Workshops

Je hebt thuis een prachtige professionele espressomachine staan, maar ken je nog niet alle kneepjes van het vak om er de lekkerste koffie uit te krijgen? Of ben je een koffieliefhebber en wil je weten of je voor thuis ook wilt investeren in zo’n luxe machine en hoe je deze dan kunt bedienen? Wij van All About Coffee and Tea bieden twee verschillende Barista Workshops aan, waarin we je leren om de lekkerste koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato te zetten.

Basis Barista Workshops

We leren je in deze basis barista workshop meer over de herkomst van koffie en welke verschillende Italiaanse koffies er allemaal bestaan. Dit natuurlijk dé basis voordat je net als een echte barista deze heerlijke koffies gaat leren zetten. Daarna ga je zelf aan de slag op de espressomachine om de perfecte espresso te zetten en leren we je hoe je melk opschuimt voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato. We zullen met je meekijken en je tips geven, of het nog een keertje voordoen. Al met al een gezellige barista workshop waarbij je veel proeft en zelf kunt oefenen!

Deze workshop duurt zo’n 2 uur en kost €49,00 p.p.

Basis Barista Workshop incl. bonenmaler afstellen

In deze barista workshop leren we je alles wat in bovenstaande workshop ook geleerd wordt, maar focussen we ons ook op het afstellen van de bonenmaler. De verschillende instellingen van de molen zorgen immers voor erg diverse smaaksensaties, van wat sterkere koffies tot de mildere varianten. We leren je alle kneepjes en trucjes om uit jouw espressomachine de lekkerste koffie te halen! Bij deze workshop mag je je eigen machine of bonenmaler meenemen, zodat je kunt werken op je eigen apparaat. Deze workshop kan indien gewenst ook privé bij je thuis gegeven worden.

Deze workshop duurt zo’n 2,5 uur en kost €59,00 p.p.

Benieuwd naar onze barista workshops en wanneer je deze kunt volgen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6-57548484 of stuur een e-mail naar info@all-about-coffee.nl. 

Wij bieden onze workshops aan voor zowel een klein als een groot gezelschap, dus kom lekker langs met je vriend of vriendin, familie, maar ook als vriendenuitje of bedrijfsuitje. 

Nieuwsgierig naar wat mensen van onze workshops vonden? Hier kun je referenties lezen van verschillende van onze klanten.

Agenda barista workshops

Hieronder vind je alle workshops die wij al ingepland hebben staan in Baarle-Nassau. Neem contact met ons op als je een barista workshop op een nieuwe datum in wilt plannen, of als je wilt weten hoeveel plaatsen er nog vrij zijn in de geplande workshops.