E: info@all-about-coffee.nl | M: +31 (0)6 - 5754 8484

Barista Training

Barista training voor uw horeca team

Gebruikt u in uw bedrijf een espressomachine en wilt u, samen met uw medewerkers leren daar nu echt een goede espresso, koffie of cappuccino uit te serveren? Boek dan onze barista training!

Tijdens deze horeca training starten we een korte theoretische introductie waarna we snel overgaan op het oefenen op de espressomachine en de bonenmaler. U leert hoe en waarom de bonenmaler goed afgesteld moet worden en hoe u de perfecte extractie krijgt voor een goede espresso. Uiteraard komt het melk opschuimen uitgebreid aan de orde zodat jullie na deze latte art training ook de lekkerste cappuccino en latte macchiato aan jullie gasten kunnen serveren. Als laatste maar belangrijk onderdeel nemen we het hygiënisch werken op de espressomachine en het schoonmaken van de werkplek met jullie door. Aan het einde van de training zullen jullie zeker betere koffie serveren aan jullie gasten! Deze barista training kan bij ons op de locatie gegeven worden maar ook op jullie eigen espressomachine in de zaak.

Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers per training. Maatwerk voor kleinere of grotere groepen mogelijk.

Horeca Check

Gaat het werken op de espressomachine prima maar wilt u een keer laten checken of echt alles goed gaat en er echt lekkere koffie en cappuccino geserveerd wordt? We komen graag langs om jullie koffie te proeven, waar nodig de bonenmaler bij te stellen en tips en advies te geven hoe u de kwaliteit van uw horeca koffie hoog kunt houden.

Barista op locatie

De espresso-apparatuur staat gereed, klaar om gasten en bezoekers van koffie te voorzien maar geen barista die de espressomachine kan bedienen? We zijn ook zonder mobiele espressobar in te huren als barista op locatie. We werken op jullie apparatuur en serveren diverse koffiespecialiteiten en thee aan jullie gasten. Onze ruime ervaring met het werken op evenementen, privé-feesten en partijen, zakelijke  gelegenheden, beurzen, voor grote en kleine groepen zorgt voor een hoge kwaliteit en gastvrijheid.

Promotie-werkzaamheden

Wilt u een bepaald merk espressomachine promoten? Brengt u een nieuw koffiemerk of melange op de markt? Of introduceert u een temperatuur-instelbare waterkoker voor slow coffee of thee? We werken graag met u samen om uw producten zo goed mogelijk en op de juiste manier te promoten. Met onze kennis en ervaring nemen we klanten mee in de wereld van koffie en thee, laten we de producten zien en  proeven (wanneer mogelijk) en vertellen we enthousiast over uw koffie- en/of theegerelateerde product.